Bode- diensten

Bode- diensten

Bodediensten

Libre Diensten beschikt over een professioneel team aan Bodes, die hun werkzaamheden o.a. uitvoeren bij Gemeenten.

Elke vergadering begint met een juiste voorbereiding. En met de inzet van onze ervaren Bodes kunt u erop vertrouwen dat aan alle zaken en benodigdheden is gedacht, zoals de vriendelijke ontvangst van de deelnemers, het klaarzetten van de juiste vergaderopstelling, het aansluiten van benodigde (rand)apparatuur en natuurlijk het vertrouwde kopje koffie.  Maar ook gedurende de vergadering(en) verzorgen onze Bodes de eventuele verdere benodigdheden en wensen.

Onze Bodes zijn uiteraard zeer ruim inzetbaar binnen uw organisatie, waarbij postafhandeling, repro en lichte administratieve werkzaamheden allemaal binnen het takenpakket valt en dit kan verder worden uitgebreid met uw specifieke wensen. Daarnaast zijn onze Bodes in het bezit van het BHV-diploma, zodat de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers ook in de avonduren gewaarborgd blijft.

Onze Bodes zijn desgewenst op flexibele basis inzetbaar, zodat onze dienstverlening optimaal aansluit op uw personele behoefte voor bepaalde dagen en/of dagdelen.

Wie, wat & waarom

Met het uit handen geven van de Bode-werkzaamheden, is het uiteraard van belang dat alle werkzaamheden op dezelfde wijze verlopen, zoals dit binnen uw organisatie reeds gebruikelijk is. 

Daarom starten wij altijd met het duidelijk in kaart brengen van de werkzaamheden en bijbehorende wensen. Daarnaast nemen wij ook aanvullende zaken met u door. Zo kan het, bijvoorbeeld, zijn dat u prijs stelt op een informele, of juist formele benadering van uw medewerkers en bezoekers. Uit ervaring weten wij dat  het rekening houden met diverse factoren meetelt voor een juiste en prettige invulling van de dienstverlening.  

Aan de hand van deze gegevens selecteren en instrueren wij vervolgens onze Bodes. En na een gedegen inwerktraject staat ons team tot uw beschikking.

Wat zegt één van onze opdrachtgevers

Door budgetvermindering & natuurlijk verloop, is ons vaste team aan Bodes door de jaren heen kleiner geworden. Dit zorgde geregeld voor 'kunst & vliegwerk' om ervoor te zorgen dat wij de continuïteit konden blijven waarborgen. Sinds 2 jaar maken wij daarom gebruik van de Bodes van Libre Diensten, die ons op flexibele basis ondersteuning geven.

Hoofd Facilitaire Zaken- Gemeente

Inzet Bodes

Neem contact met ons op

Alle ingevoerde gegevens worden door ons als vertrouwelijk behandeld en deze worden nooit met derden gedeeld. Indien er geen vervolg contact tot stand komt, dan verwijderen wij uw gegevens uit ons systeem.

Ik ben akkoord met de privacyverklaring, zoals omschreven op deze website.
Chat openen
Stel hier uw vraag.