Bode- diensten

Bode- diensten

Bodediensten

Libre Diensten beschikt over een professioneel team aan Bodes, die hun werkzaamheden o.a. uitvoeren bij Gemeenten. Onze Bodes zijn zowel op vaste- als op oproepbasis inzetbaar.

Elke vergadering begint met een juiste voorbereiding. En met de inzet van onze ervaren Bodes kunt u erop vertrouwen dat aan alle zaken en benodigdheden is gedacht, zoals de vriendelijke ontvangst van de deelnemers, het klaarzetten van de juiste opstelling, het aansluiten van benodigde apparatuur en natuurlijk het vertrouwde kop koffie. 

Maar ook gedurende de vergadering(en) zorgen onze Bodes voor eventuele verdere benodigdheden. Onze Bodes uiteraard zeer ruim inzetbaar binnen uw organisatie, waarbij postafhandeling, repro en lichte administratieve werkzaamheden allemaal binnen het takenpakket valt en kunnen verder worden uitgebreid met uw specifieke wensen.

Daarnaast zijn onze Bodes in het bezit van het BHV-diploma, zodat de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers ook in de avonduren gewaarborgd blijft.

Wat zegt één van onze opdrachtgevers

Door budgetvermindering & natuurlijk verloop, is ons vaste team aan Bodes door de jaren heen kleiner geworden. Dit zorgde geregeld voor 'kunst & vliegwerk' om ervoor te zorgen dat wij de continuïteit konden blijven waarborgen. Sinds 2 jaar maken wij daarom gebruik van de Bodes van Libre Diensten die ons op flexibele basis ondersteuning geven.

Hoofd facilitaire zaken- Gemeente

Inzet Bodes

Neem contact met ons op

Indien u verder informatie wenst over onze dienstverlening, verzoeken wij u vriendelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen en wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Ik ben akkoord met de privacyverklaring, zoals omschreven op deze website.

Stel hier uw vraag.