Hospitalityservice

Hospitalityservice

Hospitalityservice

Hospitality, een woord dat in het Nederlands staat voor gastvrijheid! En gastvrijheid, dat weten de medewerkers van Libre Diensten op de juiste wijze in de praktijk te brengen. Of dit nu de ontvangst van uw bezoekers betreft, of dat zij belast zijn met het preventieve toezicht binnen uw onderneming, een dienstverlenende en vriendelijke, correcte houding is hierbij ons uitgangspunt. Onze medewerkers zijn dan ook breed inzetbaar binnen uw organisatie, hierbij kunt u denken aan:

  • Receptie- en klantontvangsttaken
  • Toezichthoudende taken
  • Gastheer of gastvrouw
  • Huismeestertaken

Receptieservice

Voor veel bedrijven & organisaties fungeert de Receptie als een spin in het web. Zo zorgen zij voor de eerste omvang en doorverwijzing van de bezoekers en handelen daarnaast het inkomende telefoonverkeer af. Maar ook veel voorkomende, ondersteunende taken, zoals het verzorgen van de postafhandeling en het inboeken van afspraken en vergaderingen wordt met veel plezier door de Receptie-medewerkers verzorgt.

Kortom, een efficiënt werkende  Receptie-medewerker draagt bij aan een prettige en optimale bedrijfsvoering. 

En met de inzet van Libre Diensten bent u ervan verzekert dat al deze taken, aangevuld met uw specifiek wensen, op een optimale wijze worden uitgevoerd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat zaken als het werkrooster, het selecteren van de juiste medewerkers en het up-to-date houden van de instructies geheel door onze backoffice wordt geregeld. 

Neem contact met ons op

Indien u verder informatie wenst over onze dienstverlening, verzoeken wij u vriendelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen en wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ik ben akkoord met de privacyverklaring, zoals omschreven op deze website.

Stel hier uw vraag.