Hospitalityservice

Hospitalityservice

Hospitalityservice

Hospitality, een woord dat in het Nederlands staat voor gastvrijheid!

En gastvrijheid, dat weten de medewerkers van Libre Diensten op de juiste wijze in de praktijk te brengen. Of dit nu de ontvangst van uw bezoekers betreft, of het houden van preventief toezicht binnen uw onderneming, een dienstverlenende en doortastende houding is hierbij steeds het uitgangspunt. Onze medewerkers zijn dan ook breed inzetbaar binnen uw organisatie, hierbij kunt u denken aan:

  • Receptie- en klantontvangsttaken
  • Toezichthoudende taken
  • Gastheer of gastvrouw
  • Huismeestertaken

Receptieservice

Vriendelijk, gastvrij en servicegericht. Zo kun je onze receptiemedewerkers het best omschrijven. Representatieve gastvrouwen en gastheren. Gekleed in een modern uniform zorgen ze voor een correcte afhandeling van al uw receptiewerkzaamheden. En wijzen ze uw bezoekers de weg in uw bedrijf.

Voor veel bedrijven & organisaties fungeert de Receptie als de spin in het web. Zo zorgen zij voor de eerste omvang en doorverwijzing van de bezoekers en handelen daarnaast het inkomende telefoonverkeer af. Maar ook veel voorkomende, ondersteunende taken, zoals het verzorgen van de postafhandeling en het inboeken van afspraken en vergaderingen wordt met veel plezier door de Receptie-medewerkers verzorgt.

Kortom, een efficiënt werkende  Receptie(medewerker) draagt bij aan een prettige en optimale bedrijfsvoering. 

En met de inzet van Libre Diensten bent u ervan verzekert dat al deze taken, aangevuld met uw specifiek wensen, op een zorgvuldige wijze worden uitgevoerd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat zaken als het werkrooster, het selecteren van de juiste medewerkers en het up-to-date houden van de instructies geheel door onze backoffice verzorgt wordt. 

Desgewenst kunnen wij voor de werkzaamheden ons zelf ontwikkelde rapportagesysteem gebruiken, waaruit wij u dagelijks, of wekelijks, een volledig overzicht van de bezoekers, en overige activiteiten, digitaal kunnen verzenden.

Neem contact met ons op

Alle ingevoerde gegevens worden door ons als vertrouwelijk behandeld en deze worden nooit met derden gedeeld. Indien er geen vervolg contact tot stand komt, dan verwijderen wij uw gegevens uit ons systeem.

Ik ben akkoord met de privacyverklaring, zoals omschreven op deze website.
Chat openen
Stel hier uw vraag.