solliciter-en

solliciter-en

Solliciteren

Ben jij gemotiveerd om binnen een dienstverlenende omgeving werkzaam zijn en vind jij werken op onregelmatige uren geen enkel probleem?

Dan nodigen wij jou graag uit om bij ons te solliciteren!

Binnen Libre Diensten kan jij namelijk zowel fulltime, alsmede op oproepbasis werkzaam zijn.

Wij bieden jou een afwisselende baan, waarbij geen dag hetzelfde is. En uiteraard ontvang jij van ons een goed salaris, een gedegen pensioenvoorziening en doen wij daarnaast aan bewust belonen!

Uiteraard verwachten wij van jou dat je elke dag jouw volledige inzet geeft, om zo een optimale dienstverlening aan onze klanten te bieden!

Jouw werkervaring

Ben jij al eerder werkzaam geweest in een dienstverlenend beroep? Dat is goed om te horen, want deze ervaring komt jou binnen Libre diensten goed van pas.  Mocht je echter geen eerdere ervaring hebben in de dienstverlening, dan is dat geen probleem. Wij zijn namelijk van mening dat het niet zo zeer om de ervaring gaat, al is dat mooi meegenomen, maar om jouw instelling. Want als jij goed met mensen weet om te gaan en servicegericht bent, komt de ervaring namelijk vanzelf!  Onderstaand tref je enkele van onze verwachting aan over onze sollicitanten:

  • Je bent van onbesproken gedrag (VOG kan van toepassing zijn)
  • Je beheerst het Nederlands in woord en geschrift
  • Je hebt een servicegerichte instelling
  • Je hebt eerder gewerkt met software, zoals Word en Excel
  • Je bent wellicht in het bezit van een EHBO en/of BHV diploma ( deze opleidingen worden tevens door ons verzorgd)
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer ( dit i.v.m. onregelmatige werktijden)

Solliciteer nu

Vul via het onderstaande formulier alle gegevens in. Nadat wij deze gegevens verwerkt hebben, zullen wij contact opnemen voor het inplannen van een persoonlijk gesprek.

Chat openen
Stel hier uw vraag.